Finances Consulting

Actualitat i articles

Presentació 2023

03-07-2023

Finances Consulting és una consultora amb un equip professional expert i cohesionat, amb la formació i l'experiència necessàries per trobar la solució i les millores més adequades per a cadascun dels nostres clients. La flexibilitat, la creativitat, l'aportació de valor i l'anàlisi són la clau del nostre èxit. Estem compromesos amb l'excel·lència operativa, el respecte, la professionalitat i la reflexió. L'honestedat i la transparència són pilars en el nostre codi de conducta.

Let´s step back for a while

22-07-2019

Ha sobreviscut gairebé sol el liberalisme econòmic convertit en el salvatge econòmic.

Finances consulting, a través del seu director, participa al primer curs insight fòrum de màrqueting

24-09-2012

Un curs d'extensió universitària que s'impartirà al Centre Tecnològic Universitari de Granollers (CTUG) a partir del 2 d'octubre.

Finances consulting oferim un assessorament integral

22-05-2012

Tant estratègic com financer i operatiu a projectes empresarials en un estat inicial o de reinvenció. Ajudem a dissenyar un model de negoci que aporti valor.

Ofereix un servei d'assessorament financer i estratègic a empreses

18-05-2012

La nostra especialitat és dissenyar, dirigir i liderar projectes, a curt i llarg termini, per assegurar un servei d’èxit i de qualitat. Les nostres prioritats són l’eficàcia, l’excel·lència i el compromís amb la professionalitat.

Finances consulting: reflexió i visió 2012

23-02-2012

Els diferents models i sistemes econòmics i socials estan sofrint uns desgasts i unes limitacions sense precedents. Per una part, el context macroeconòmic actual es troba molt debilitat, incert i immers dins una crisi internacional severa i, per altra banda, les solucions que els líders dissenyen són ambigües i confuses per molts.

Àrea restructuring: reforma laboral 2012

13-02-2012

Reial Decret-Llei 3/2012, del 10 de febrer, de mesures urgents per la reforma del mercat laboral

Cómo se financia una buena idea

11-02-2012

Quien tiene una idea tiene un tesoro y existen distintas fórmulas para financiar la inversión necesaria y convertirla en una empresa solvente: desde inversores privados a capital riesgo, pasando por las ayudas públicas.

The crisis and the blogosphere have opened mainstream economics up to new attack – the economist

04-01-2012

POINT UDALL on St Croix, one of the US Virgin Islands, is a far-flung, wind-whipped spot. You cannot travel farther east without leaving the United States.