Finances Consulting


L’equip humà

L’equip de Finances Consulting està format per experts de la gestió amb molta experiència en diferents empreses de diversos sectors, assessors capaços d’adaptar-se al cas concret per assegurar resultats eficaços.

La firma ha estat creada per Antoni Teran que té àmplia experiència com a directiu en el sector bancari. Consultor des de l’any 2008, està especialitzat en finançament i estratègia d’empresa. L’equip de consultors associats està format per economistes i experts en la gestió financera i comptable d’empreses.

L’equip de consultors de Finances Consulting:

Sr. Antoni Teran

ANTONI TERAN (Director)

  • MBA a la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Direcció financera, Gestió i Comptabilitat de l’empresa per la Universitat Pompeu Fabra. Té àmplia i reconeguda experiència com a directiu en el sector bancari (francès i espanyol). Professional capaç d’analitzar i entendre les necessitats del client, és un estrateg atent als canvis del mercat i sap adaptar-se a les diferents situacions. El seu objectiu és oferir solucions capaces de crear valor afegit a les empreses.
Sr. Ferran Catarineu

FERRAN CATARINEU (Consultor associat)

  • Economista, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona el 1994. Des del 2009 exerceix d’Administrador Concursal com economista. Té una àmplia experiència en la direcció i reestructuració d’empreses, àrea comptable, financera i fiscal.

Sr. Esteban Recolons

ESTEBAN RECOLONS (Consultor associat)

  • Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Membre del Registre d’Economistes Auditors i del Registre oficial d’Auditors de Comptes. Professor col·laborador del IDEC-Universitat Pompeu Fabra. Professional amb més de 20 anys d’experiència en Direcció Financera i Administrativa d’empreses tant d’àmbit familiar com multinacional. Actualment treballa com a consultor d’empreses (financer i d’estratègia), participant en el Consell Assessor i de Direcció d’alguna d’elles.
Sr. Ramón Pascual

RAMON PASCUAL (Consultor associat)

  • Economista, Llicenciat en Econòmiques per la UNED. Postgrau en Direcció Financera per la UPF i especialització en Comerç Internacional per la Càmera de Comerç. Després d’una àmplia experiència en l’empresa privada en vàries posicions, actualment porta a terme la direcció general interim en diferents projectes. Especialitzat en finançament (privat, públic i alternatiu) i estratègia (plans estratègics de creixement, d’internacionalització i la seva implantació).
Sr. Xavier Baldó

XAVIER BALDÓ (Consultor associat)

  • Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA a IESE Business School. Té àmplia experiència en l’anàlisi i diagnòstic d’empreses a partir de la seva experiència acumulada en multinacionals "Big4" de serveis d’auditoria comptable i de finances corporatives. Des de l’any 2010 s’ha especialitzat en l’assessorament financer i empresarial.