Finances Consulting

Els nostres serveis

FINANCES CONSULTING ofereix un servei d’assessorament financer i estratègic a empreses. La nostra especialitat és dissenyar, dirigir i liderar projectes, a curt i llarg termini, per assegurar un servei amb èxit i de qualitat. Les nostres prioritats són l’eficàcia, l’excel·lència i el compromís amb la professionalitat.

Les cinc línies de treball:

Empreses en dificultat. Restructuring Empreses en dificultat. Restructuring


  • Del canvi de model de negoci, a la transferència de generació, fins a l’adaptació a la conjuntura, reestructuracions, acompanyem l’empresa en el disseny i la implantació del procés de canvi i de la negociació.

Mercat Capital. Finançament Mercat Capital. Finançament


  • Posseïm una dilatada experiència en el disseny, negociació i execució d’inversions. Assessorem en el finançament adequat, l’estructura de capital eficient tant a empreses com inversors.

Adquisicions i venta d’empreses (M & A) Adquisicions i venta d’empreses (M & A)


  • Assessorem en processos de fusió, adquisició i compraventa. Participem activament en totes les fases, des de la valoració, fins la firma del contracte, aportant experiència i seguretat als nostres clients.

Estratègia empresarial Estratègia empresarial


  • Treballem estretament amb els nostres clients per ajudar-los en la gestió dels riscs del seu negoci, a millorar el rendiment de les seves operacions i la presa de decisions professionals.

Creació d’empreses Creació d’empreses


  • Aportem el nostre coneixement, creativitat i experiència a l’anàlisi previ a la idea empresarial i al disseny i desenvolupament del projecte.

Valor afegit; Innovació, Excel·lència i Qualitat Valor afegit; Innovació, Excel·lència i Qualitat.


  • Creiem que les empreses competitives i eficients són les que generen valor. La innovació, l'excel·lència i la qualitat són les palanques de generació de valor.